Välkomna till miniStuds

Bli franchisetagare och öppna ditt egna miniStuds!

Är du intresserad av motorikens betydelse för barnens hälsa, samt att få nöjda och glada kunder?
Allt samtidigt som du är din egen chef och bygger ditt eget företag med hjälp av ett färdigt koncept och support – då ska du läsa vidare.

miniStuds är en verksamhet som är något unikt och något utöver det "vanliga". Vi har starkt fokus på varje individuellt barn, erbjuder utmanade övningar i en fantastisk och trygg miljö, vilket skapar enorm utveckling hos barnen. Genom att starta redan vid 4 månaders ålder ger vi barnen en fantastisk möjlighet att bygga en stark grund. Efter gympapasset äter vi mellanmål tillsammans, vilket stärker den familjära känslan ytterligare. Våra unika detaljer och värderingar skapar ett vinnande och hälsofrämjande koncept!

Som franchisetagare får du tillgång till miniStuds välbeprövade affärskoncept som ger dig stora möjligheter att driva en lönsam verksamhet. Innan du blir franchisetagare går vi noga igenom kalkyler och förutsättningar för att du ska lyckas. Vi hjälper dig med allt från att bilda bolag till uppstart av din gympaverksamhet. Du får tillgång till vår övningsbank, hemsida, utbildning, marknadsföring och löpande support.

Din egen insats är avgörande för hur framgångsrik din verksamhet blir. miniStuds stöttar och hjälper dig längs vägen och du har dessutom kontakt med de andra Franchisetagarna som delar med sig av kunskap och erfarenheter.

 

Som franchisetagare kan du själv bestämma hur många gympapass i veckan verksamheten ska driva och om du vill ha personal. Jag Linda, som är konceptansvarig har ca 10 gympapass som jag själv leder per vecka vilket motsvarar ca 25h arbetstid. Jag försöker anpassa mina arbetstider efter vad kunderna efterfrågar men även vad som passar mig som person. Jag ÄLSKAR att vara med barn och vuxna i gymparummet och att kunna vara flexibel!

 

miniStuds vision -

att främja barn till ett hälsosamt liv genom att bli rörelserik från start

Vi söker dig som:

  • Brinner för att arbeta med barn och hälsa
  • Stor social kompetens och goda ledaregenskaper
  • Är serviceinriktad, vi tittar alltid på verksamheten ur barnets och förälderns upplevelse och ger det där lilla extra
  • Vill vara en del av verksamheten i ett härligt samarbete där alla bidrar med sin del
  • Är beredd att jobba i gymparummet och kan lägga tid och engagemang som är grunden för lönsamhet
  • Har en stabil ekonomi och ett startkapital/möjlighet att ta lån för att komma igång med verksamheten.